Kompetanse

KOMPETANSE

KOMPETANSE

Saksområdene


Du finner mine kjerneområder nedenfor. (er du mobilbruker, må klikke deg inn på de enkelte rettsområder under hvert bilde eller i menylisten)


Dersom ingen av dem helt treffer din sak, eller du sitter med flere problemer - send inn en uforpliktende forespørsel på kontaktskjemaet, så vil du få en tilbakemelding på om dette er noe jeg kan hjelpe deg med. 

Skilsmisse- og samlivsbrudd

Arbeidsrett

Kjøp og salg

Bistandsadvokat

Barnefordeling

.

Boligrett

Kontraktsrett

Trygderett / NAV

Barnevern

Forsikringskrav

Strafferett

Tilleggskompetanse


Når man jobber med varierte saker, møter man stadig problemstillinger som spenner over flere fagdisipliner. Enten det gjelder jussen eller helt andre fagområder, opplever jeg tidvis stor glede av kunnskap innen andre akademiske fag eller interesser jeg har som privatperson.

Internasjonal privatrett


Internasjonal privatrett er fagområde som gjelder valg mellom flere lands regler i en tvist, samt  valg av vernetinget. Eksempel: Skal norsk eller engelsk rett legges til grunn ved en skilsmisse, hvis partene er britiske statsborgere? Som du kanskje skjønner, kan det å få saken vurdert etter ett lands rett, gi fordeler ett annet lands ikke gir.

Filosofi


Å lese diverse filosofiske tekster er noe jeg setter pris på å gjøre på fritiden min. Dette danner på flere måter grunnlaget for en rasjonell, kritisk og  logisk tankegang - noe som er vell så viktig å ha rettet mot sin egen sak, og som bidrar til å skape argumentasjonen mellom det retten sier og det retten burde si.  

Andre fritidsinteresser


Som privatperson har jeg flere hobbyer jeg liker å bruke tid på. Disse strekker seg fra å studere kosmologi, følge med på aksjemarkedet, spille snooker og tegne/male. Felles for disse interessene, er at de legger til rette for en kognitiv trening på å mentalt visualisere komplekse forhold og se den helhetlige dynamikken. Dette kommer utrolig godt med i arbeidet som advokat og jeg foretrekker å strukturere kompliserte saker som et tankekart - fremfor kjedelig lange tekster.